WordPress 4.7 – Vaughan

WordPress 4.7 er opkaldt efter Sarah "Sassy" Vaughan.

WordPress 4.7 er navngivet efter Sarah “Sassy” Vaughan.

Så nåede vi til version 4.7, kaldet Vaughan. Navngivet efter jazzsangerinden Sarah “Sassy” Vaughan.

Mere tilpasning
Endnu engang har tematilpasseren fået lidt kærlighed. Hvilket giver god mening. Det skal være nemt at installere et tema, du kan lide, og rette det til på en nem måde. Og det er nu blevet endnu nemmere. Du ved sikkert, hvordan tilpasseren virker, og for at gøre det endnu nemmere, dukker der små klikbare ikoner op de steder, som du kan redigere.

Nyt standardtema – Twenty Seventeen
Året nærmer sig sin afslutning og derfor er det tid til et nyt standardtema. Twenty Seventeen er et tema, der er målrettet virksomheder. Du kan lave sidehovede med video. Store, udvalgte billeder og forsiden er delt op i flere sektioner.

Nemmere menu
Du kender det udmærket. Du vil lave en menu, men bliver mindet om, at du skal have lavet dine sider, før du kan lave din menu. For mange er det lidt bagvendt. De vil hellere lave menuen (struktur) før de laver indhold (sider). Det kan du gøre nu via Tilpasseren.

Egen CSS
Ofte er det kun en skrift eller en skriftstørrelse du vil ændre i det tema, du bruger. Eller bare farven på en tekst eller en baggrund. Det kan du nu gøre ved tilføje den smule css, som det kræver. Du slipper på den måde for at lave en child-theme først.

Nu med PDF-visning
Hvis du uploader en PDF kan du få forhåndsvist en smule af indholdet. På samme måde som du kan se en miniature af de billeder, som du uploader.

Mere til udviklerne
Post Type Templates dækker over, at du du tidligere har kunne lave lave en skabelon til dine sider, f.eks. Fuld bredde, men nu kan denne skabelon også bruges på andre indholdstyper, såsom indlæg eller produkter. Det er nu også muligt, på en nem måde, at tilpasse massehåndtering (bulk action) i diverse lister. Typisk kan du vælge en række elementer på en liste og så slette eller redigere de valgte. Nu kan du vælge, at det skal være noget helt tredje, der sker.

Det var en kort gennemgang af version 4.7. Få opdateret og husk at tage backup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *