Så er billetsalget til årets WordCamp åbent!

Du kan nu købe billet til årets WordPress-begivenhed i Danmark. Vi kalder det WordCamp Copenhagen, Denmark 2017.

Som altid er det ret billigt. Foruden to dage med WordPress får du også forplejning i form af morgenmad, frokost og masser af kaffe.

Programmet

Programmet er ved at finde sin endelige form. Lørdag er fyldt godt op. Det er er nogle rigtig spændende emner og som noget nyt er mange af oplægsholderne fundet rundt om i Skandinavien. Det er vi ret stolte af og det bliver ret spændende med så mange friske input.

Fællesskab/community

Søndagen ser i skrivende stund lidt tom ud, men vi regner med at flytte et par gode oplæg dertil også. Hovedsagligt vil vi dog prøve at skabe et rum til workshops og arbejde i og omkring fællesskabet. Også kaldet community. For hvis du kikker ud i verden, så handler WordPress meget om fællesskab. Om at det er bedre at løfte sammen end hver for sig. En fælles indsats for at skabe og udvikle den fantastiske platform, som WordPress er.

Vi har dertil god hjælp af et par erfarne community wranglers – Jenny Wong og Rocio Valdivia. De skal nok sætte noget i gang.

Men det kommer også til at handle om, hvordan fællesskabet kan hjælpe dig. Kort sagt, så bliver søndagen også meget spændende.

Få hapset din billet nu og del, del, del med alle du kender!

2 tanker om "Så er billetsalget til årets WordCamp åbent!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *