Oversættelsesprojekter

WordPress er en del af mange projekter, der er startet af og vedligeholdels af Automattic. Samme Automattic har derfor lavet Open Source værktøjet GlotPress (læs mere om GlotPress), hvor de forskellige projekter kan oversættes online.

Alle med en brugerkonto på WordPress.org kan bidrage til og deltage i oversættelsen af alle projekter under WordPress.org, der udover WordPress blandt andet også dækker over bbPress, BuddyPress og de forskellige WordPress smartphone applikationer.

Oversættelser tilføjet af brugere, skal godkendes af en validator eller redaktør før de medtages i sprogfilerne. Udover selv at oversætte, læse korrektur og godkende andre brugeres oversættelser, er det validatorerne og redaktørernes fornemmeste opgave at arbejde på et ensartet sprogbrug i de enkelte projekter – så hvis du mener, at nogle generelle ord eller vendinger bør være anderledes, kan det være en fordel at tage fat i en af de ansvarlige.

Dansk oversættelse på GlotPress Validator / redaktør
WordPress – herunder standardtemaerne  Mark Thomas Gazel, Joakim
bbPress Daniel Juhl
BuddyPress Daniel Juhl

4 tanker om "Oversættelsesprojekter"

 1. Finn

  Hej j

  Jeg har downoladet Car-Demon plugin , men jeg savner en dansk sprogfil , ved i evt: hvor den kan hentes eller har i en plugin der er nemmere

  MVH
  Finn

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *