Hej
Jeg har på min hjemmeside x antal brugere, som betaler for at være brugere på hjemmesiden. Betalingen foregår en gang årligt. Stort set alle fortsætter som bruge, men få falder fra; de kan jo bare slettes som brugere.
Jeg vil gerne have mulighed for at deaktivere brugere, der ikke har betalt - og aktivere dem igen, når de har betalt. Dette vil være noget nemmere, end hvis de skal slettes helt og oprettes igen senere, når de har betalt.
Nogen der ved om det kan lade sig gøre - og i givet fald hvordan det skal ske.
Henrik
not a support question