Hejsa
Skal lave et nyt site som ligger på et subdomain. Det skal efterfølgende flyttes over på sin rigtige placering.
Skal man deaktivere - Discourage search engines from indexing this site. Mens man laver sin nye hjemmeside og så når den er færdig, aktivere inden man flytter det?.
Eller er det ok at lade den være aktiv mens man designer noget nyt?
not a support question