Jeg har en vældig fin manual, som jeg har fulgt til punkt og prikke. For at min blog kun er tilgængelig for udvalgte, skulle der under indstillinger ligge "privatliv" mellem "Medier" og "Sharing", men jeg har ikke punktet privatliv...? Nogen ideer til hvor det kan være blevet af??
Mvh Toller
not a support question