Hosting

Der findes flere tusinde webhosts derude. Det vil sige udbydere af webhoteller, hvor du have websted liggende. Langt størstedelen opfylder minimumkravene for at installere WordPress, og det at vælge en god løsning kan derfor være utroligt svært.

Hvilke webhoteller, der er gode, diskuteres jævnligt i forummet og meningerne er mange. Og derudover kan en udbyder, der er rigtig god, godt blive ramt af sin egen succes. Der er pludselig for mange kunder, hvilket giver dårligere support, dårlig båndbredde osv. Kort sagt, så skifter markedet temmelig meget. Heldigvis er det overkommeligt, at skifte udbyder, hvis din utilfredshed bliver for stor.

At en webhost opfylder minimumkravene betyder dog ikke, at det er en perfekt – eller bare god – løsning. Nogle hosts er ustabile, nogle ved intet om WordPress, mens andre bare ikke har opstillet optimale miljøer.

Du får i øvrigt ofte mere for pengene ved de udenlandske hosts, så hvis du ikke allerede har et domæne, kan det tit betale sig at købe sit domæne under .net, .com, .org eller lignende.

Vi har gennem årene fået en god fornemmelse af hvilke hosts, der er værd at bruge. Vi mener, at de host der er på listen nedenfor er nogle af de allerbedste på markedet. Hvis du vælger en af disse hosts og bestiller via et link nedenfor (ved nogle af dem) får du ikke blot en host, som understøtter WordPress, men en host som sender nogle af indtægterne tilbage til os. Indtægter der går til WordCamps og domæneudgifter.

Bemærk venligst at opstillingen af de viste udbydere er tilfældig, og ikke et tegn på hvorledes vi “bedømmer” de enkelte udbydere.

wannafind

Wannafind.dk

Webhotel Basic
49,- pr. måned
500 MB plads.
Ubegrænset trafik.
3 e-mail adresser.
Daglig backup.
Gratis telefonsupport.

hvad siger kunderne


gigahostGigahost.dk

Standardhukommelsen for PHP scripts 128 MB, men den kan sættes helt op til 256 MB. Ligeledes kan du uploade filer op til 256 MB i størrelse via PHP.

29,- pr. måned

hvad siger kunderne


123i123.dk

Priser fra kr 11,25 pr. måned.
Site 1 har 16MB memorylimit.
Site 2 har 25MB memorylimit.
Site 4 har 25 MB memorylimit.
PRO 1 har 35+ MB memorylimit.

Højere memorylimit kan tilbydes ved henvendelse.

hvad siger kunderne


unoUnoeuro.dk

Unoeuro er datterselskab af wannafind.dk.
Billigst Hotel kr 9,- pr måned.
1000MB plads på server.
MB memorylimit 128MB.
Ingen telefonsupport.

hvad siger kunderne


surftownSurftown.dk

Pris fra kr 10,- pr måned.
MB memorylimit 128MB.
Trafik 30 GB.

hvad siger kunderne


one.comone.com

Pris fra kr.11,25 pr måned.
3GB plads på server.
MB memorylimit 128MB.

hvad siger kunderne


meebox

meebox.net

Pris fra kr 9,95 pr måned.
10GB plads på server.
MB memorylimit 128MB.
50 E-mail konti.
Månedlig trafik 30 GB.

hvad siger kunderne


dreamhost

 

Dreamhost

WordPress auto-installering og opdatering, 20GB diskplads, 1000GB båndbredde, gratis domæne, ubegrænset antal databaser, 3000 e-mail-konti, ubegrænset domæne-videresendelse, Jabber-support. Dreamhost støtter mod_security”

Pris 7,95 $ om måneden.

MB memorylimit 7MB, med mulighed for selv at opgradere limit.

hvad siger kunderne


midPhasemidPhase

hoster mere end 40,000 websider I mere end 140 lande og over 5.000 WordPress-blogs. Når erfaring tæller, kan midPhase levere. For kun $7,95 om måneden får du næsten en terabyte båndbredde, hvilket især er godt for blogs med megen trafik. midPhase, som er fra Chicago, USA, tilbyder teknisk support døgnet rundt via både e-mail og telefon. De ejer selv alt deres hardware og udstyr og er et godt valg når det kommer til en WordPress-host. De har 30 dages tilbagebetalingsgaranti og kendt for deres fleksibilitet og for at være ‘down to earth’.”

hvad siger kunderne


ahAN Hosting

Tilbyder en lang række ydelser, der er tilpasset WordPress: Blandt andet tilbyder AN Hosting eget WordPress tema-bibliotek, hvor du hurtigt og nemt kan installere et nyt tema. Desuden tilbyder AN Hosting gratis auto-installering af WordPress, ubegrænset antal databaser, support døgnet rundt og meget mere for kun $6,95 om måneden. Det koster ikke noget at oprette kontoen og AN Hosting tilbyder dig at få pengene tilbage i 30 dage efter oprettelse.”

hvad siger kunderne


WebHosting A/S

Under 10,- kr pr måned.mywebtonet
10 GB mailplads
Valgfri PHP/MySQL version
1-klik Joomla, WordPress

 

 

 

 

hvad

 

 


WPHosting

wphostingWPHosting er de eneste i Danmark, der har helt specifikke ting til WordPress, servere der er optimerede mod WordPress og “egenudviklede” værktøjer til WordPress brugere, så vi er ganske enkelt Danmarks eneste hosting selskab, der koncentrerer os om WordPress CMS’et.

Supercacher hastigheden med eget plugin

HHVM – helt unikt og specielt på det Danske marked.

Test Miljø (staging) her kan kunderne eller deres webmastere spare oceaner af tid ved at bruge vores testmiljø.

Vores servere er speciel optimerede til at køre WordPress, det vil sige at selve hardware tager ”hensyn” til at det er WordPress den skal køre.

Automatisk WordPress installation – ikke bare et 1-klik-system, som alle andre også tilbyder. Når man køber et webhotel hos os, kan man allerede i selve købsprocessen fortælle at man gerne vil have WordPress installeret, så sker dette 100% automatisk.

hvad siger kunderne

Samtlige ovenstående udbydere er anbefalet af brugere på vores WordPress Danmarks Forum.

Har du/i gode erfaringer med udbydere der ikke er listet her, da smid gerne en mail til mig, og jeg vil tilføje dem listen her.

118 tanker om "Hosting"

 1. Tine Müller

  Jeg er også ved at være godt træt af Gigahost. Dagevis om at få svar hvis man da er så heldig at man overhovedet får noget. Det er ellers dejligt billigt og man kan ha' lige så mange databaser og domains for samme pris, men den manglende support trækker altså meget ned, så har selv overvejet at skifte til en anden udbyder, da jeg snart skal igang med et større site.

  Svar
 2. Pia Vigh

  Jeg har købt et domæne hos Domaene.dk . a jeg beder om at få mit domæne redelegeret til .wordpress.com, bliver jeg henvist til DK Hostmaster. DK Hostmaster siger, at WordPress ikke er en godkendt navneserver, og vil at WordPress udfylder og indsender en ansøgning/kontrakt. Det vil WordPress ikke. De skriver:

  "What we can do is add a zone record for the svellebakken.dk domain to our servers to show that we will accept hosting for the domain. I have added a zone record for you. Your registrar must allow the name servers to be changed to NS1.WORDPRESS.COM, NS2.WORDPRESS.COM, and NS3.WORDPRESS.COM for svellebakken.dk to work as a mapped domain for a WordPress.com blog."

  DK Hostmaster fastholder, at de skal have en kontrakt. WordPress fastholder, at det vil de ikke.

  Jeg kan jo se, at der er masser af .dk sites, som peger på .wordpress.com.

  Hvad gør jeg – er der nogen, der kan hjælpe?

  På forhånd tak,
  Redaktør af Svellebakken

  Svar
  1. Karsten Gryet

   Øh hmm, er det ikke bare en DNS du skal have redelegeret?

   I så fald kan hverken DK-Hostmaster eller WordPress gøre noget. Du skal have fat i et firma der kan varetage DNS indstillingerne for dit domæne. Eksempelvis GratisDNS.dk

   Svar
 3. René Forfatter

  Jeg ville kontakte et af de mange .dk-sites, du taler om, der peger på WordPress.com. Du kunne eksempelvis bede vedkommende om at dele sine erfaringer i vores supportforum, så vi alle kan lære lidt af det. Det ville være meget sejt.

  Svar
 4. René Forfatter

  WordPress.com er et kommercielt foretagende ejet af firmaet Automattic, hvor de klarer al opsætning osv. De benytter en speciel udgave af softwaren WordPress. WordPress.org er stedet, hvor man downloader softwaren og selv står for at installere osv.

  Svar
 5. B. Mattila

  Jeg har benyttet Yourhost.dk og de fungerer bare ! Hurtig support, god service, lave priser og 100% oppetid ! – kort sagt ALT det man forventer af et hosting firma. Selvom de ikke er de største i markedet – så leverer de en god service med et smil i telefonen når man endelig har brug for dem.

  Svar
 6. René Forfatter

  Det lyder jo næsten for godt til at være sandt (man hører sjældet et hosting-firma blive skamrost)! Hvilke WordPress-sider har du brugt Yourhost.dk til?

  Og lige for at få det på det rene: Har du nogen form for tilknytning til firmaet?

  Svar
 7. Pia Vigh

  Hej Rene,

  Tak for svar. Men jeg kan vel flytte mit domæne til en a de hosts, som er nævnt her, og så på dne måde lade mit domæne pege på wordpress.com navnseserver?

  Svar
 8. Carl Andersen

  Der er åbenbat mange der har haft problemer med gigahost.dk, som sagt kan jeg ikke sige dette. De 7-8 gange jeg har haft brug for dem har de savret normalt inden for 6-12 timer, og maks 25 timer. For 10 dage siden skrev jeg til dem (support) og fik svar i løbet af 5 1/2 time, og det syntes jeg er fint til den pris 🙂

  Svar
 9. kenneth

  Spørger måske lidt dumt – men er WordPress noget til at lave hjemmeside med? Og kan man i givet fald få det til at fungere med One.com?

  Svar
  1. Jesper

   Hej Kenneth
   Du kan sagtens bruge WP til hjemmeside, selv om det er et blogværktøj som udgangspunkt. Det gør mange af os, men du skal bruge lidt tid på at finde det tema (layout) og den opsætning, der passer dig. Det er en sjov proces, og du kan til enhver tid skifte tema igen.

   Jeg ved ikke hvordan One.com kører, selv bruger jeg Surftown (med en ok support) og der er aldrig problemer. Men ellers kan du jo se det hele her ovenfor. Det koster i øvrigt ikke en bondegård at skifte host. Men hvis de tilbyder en WP installeret på forhånd, så tjek lige hvilken udgave og sprog det er.

   Inden du starter, bør du læse diverse vejledninger grundigt igennem, især denne http://codex.wordpress.org/da:Installering_af_Wor

   Vh
   Jesper

   Svar
  2. per O

   Jeg har /bestyrer 4-5 WordPress hjemmesider på one.com, fungerer fint. Du kan lave subdomæner bare ved at oprettet en mappe med ny installation / index fil.
   Af de billige hoteller er det nok det bedste danske jeg har prøvet.

   Svar
  3. per O

   Glemte lige;
   hvis du er helt blank, eller næsten, helt blank på wordpress og hjemmesider, så har Libris lavet et wordpress hæfte, kan lånes på mange biblioteker, og hjælper dig i gang hurtigt.

   Svar
 10. Knocker

  Det eneste problem jeg har haft med Gigahost, som jeg har været hos i over et år, er mit galleri plugin som trækker deres server lidt i knæ. Det er nok ikke et spørgsmål om deres hardware, men mere mit plugin som er dårlig programmeret. Support svartider er hurtige, har været ude for at få svar 2 timer efter en support ticket er oprettet, vel og mærket på en søndag. Har ikke været skuffet over dem, på noget tidspunkt, så dem vil jeg til hver en tid anbefale.

  Og jeg har ingen tilknytning eller gavn af denne anbefaling.

  Svar
 11. Thomas

  Gigahost er uden tvivl den bedste udbyder på det danske marked.. Det er så vidt jeg ved det eneste danske hosting firma hvor du har så meget kontrol over dit webhotel. Derudover er det en af de eneste danske hosting firmaer som kan køre Magento, som bliver det hotte inden for eCommerce opensource CMS. Gigahost har en oppetid på 99% og en god support, til den pris.. Synes at deres support er langt bedre end hos f.eks. One.com hvor jeg også har hosted før..

  Jeg har ingen tilknytning eller eller gavn af denne kommentar.

  Svar
 12. David

  Gigahost er uden tvivl den bedste udbyder på det danske marked ??

  hvordan kan du udtale dig om det når du ikke kender alle webhotel firmaer i danmark?

  Svar
 13. ops

  Nu skal man jo altså lige huske at pris og kvalitet ofte hænger sammen, vil klart vælge at betale lidt ekstra og så være sikker på at have kvalitet.

  Svar
 14. Dennis

  Det er ikke særligt seriøse webhoteller I anbefaler på denne side.
  Og som en skriver – man får hvad man betaler for.
  Jeg har arbejdet med CMS i flere år nu og der er nogle gode som kan anbefales f.x http://www.enavn.dk , dandomain.dk m.m.
  De billige webhoteller deler man båndbredde med flere tusinde andre – hvilket ofte er grunden til at et cms system er langsomt og sløvt.
  Alternativt er bedste løsning = egen server i serverrum , som jeg selv har valgt.

  Svar
 15. steffan78

  Hej alle
  ikke for at lyde alt for dum , men hvad er wordpress, helt præcis ?? og hvad kan det hjælpe mig med , ?
  jeg skal til at starte en hjemmeside op omkring mit firma , men har keine viden om hvad der er vigtig og hvorfor ?
  på forhånd tak

  Svar
  1. per O

   WordPress er et af de bedste værktøjer til hjemmesider, helt klart værd at teste ud.
   hvis du er helt blank, eller næsten, helt blank på wordpress og hjemmesider, så har Libris lavet et wordpress hæfte, kan lånes på mange biblioteker, og hjælper dig i gang hurtigt.

   Svar
 16. Bjarke

  @16

  Håber virkelig at Gigahost har en oppetid på mere end 99% !!! Det svare sgu til ca. 14 min. pr. dag, hvilket er alt for meget! Det er trods alt en service man betaler for.

  Svar
 17. Scrooler

  Hvis man opretter hos fx Gigahost kan man så importere sine blogs fra fx blogspot?
  Det har jeg nemlig gjort hos wordpress.com, men mine videoer er desværre ikke kommet med, da man skal betale ekstra for dette hos wordpress.

  Svar
 18. mra

  Jeg benytter i øjeblikket one.com som hosting, men jeg har en stærk formodning om at min side loader meget langsomt.

  Hvilket lavpris-hostingfirma med en god oppe-tid vil I anbefale?

  Svar
 19. Kim Andersen

  Webbot.dk tilbyder også hosting af WordPress og det fungere super godt.
  Har kun prøvet deres online support én gang, og fik svar med det samme 🙂

  Svar
 20. Holger Jensen

  Jeg kan på baggrund af, at jeg ikke har afprøvet andre hoteller, sige hvor godt Gigahost er i sammenligning.
  Men jeg er igang med 2den sæson hos Gigahost, og jeg har ikke noget at klage over, jeg oprettede mit hotel fordi jeg skulle bruge en testserver, og ikke vidste meget om at installere egen server.
  Jeg har brugt det uhæmmet, der er næsten ikke den ting jeg ikke har haft installeret, og jeg har aldrig mødt begrænsninger, supporten har reageret acceptabelt. Jeg driver ikke personligt en hjemmeside/blog, så jeg ved ikke noget om de virkelig leverer ubegrænset båndbredde.
  Men har for nogle venner lavet en Free Webshop installation, på deres giga-hotel, og jeg har ikke hørt dem klage. Så alt i alt er jeg tilfreds med gigahost.
  Jeg har bestemt mig for at oprette et hotel ved det nystartede Meebox, de lover stort set det samme som Giga, og deres support er lynhurtig, men de har et mere varieret udbud, her vil jeg have en WP blog så snart version 3.0 er klar (idag :-)). Det gør jeg for at prøve noget andet, og for at have “flere heste at spille på”.

  Jeg har ingen form for forbindelse til ovennævnte hoteller, udover mit hotel hos gigahost.

  Mvh Holger Jensen

  Svar
 21. Pingback: Prøver Gigahost | Stegemüllers vindue mod verden

 22. Big G

  Vil man lave noget seriøst og ikke bringe serverer i knæ osv så check evt google for hostgator og webair hosting, ja jeg ved det er US server firmaer, men de ved i det mindste hva’ drejer sig i forhold til 99% af danske hosting firmaer

  🙂 Og der findes bare ikke en host der ka’ klare alt mulig og umulig for 9.95 om måneden, ja måske måske hvis man ikke ska’ bruge de store ressourcer, men ska’ der power til som eks 100.000 besøgende om dagen, så virker det altså ik’ for en skallede 10’er lige meget hva one siger om den sag…

  Svar
 23. Meebox

  Hej folkens! 🙂

  Jeg kunne ikke helt finde nogen kontaktform eller email-adresse på folkene bag siden, så jeg prøver mig her i stedet.

  Jeg synes I bør overveje at tilføje os – Meebox – til jeres liste. Vi hoster allerede rigtig mange installation af WordPress og har en stabil platform der snildt kører WordPress og alle dets funktioner. 🙂

  – God dag!

  Mvh Patrick

  Svar
 24. Morten Knudsen

  Jeg har i de seneste – ihvertfald – 7 år beskæftiget mig med webdesign og webhosting produkter ( for kunder/klienters behov for deres egne webhoteller og til mine egne (mange) websites).

  Jeg har massiv erfaring med Joomla sites – og nogle WordPress sites.

  Jeg har haft masser af danske webhoteller – B-one (nu one.com), Danhost, Gigahost. one.com og surftown er ikke gode til Joomla (slet ikke) – måske WordPress kører bedre på surftown ? – Danhost kører Cpanel kontrolpanel – rykker helt vildt godt, men de har nogle restriktioner som man (selvfølgelig ikke har) på de lidt bedre/dyrere webhoteller. Gigahost er superfint, men deres kontrolpanel er ikke godt og mangler mange features (f.eks. filemanager, så man kan undgå at ftp alle filer op på webhotellet osv.). Jeg havde 2 gigahost hoteller i en periode og var egentligt godt tilfreds med hastigheden, men supporten er altså ikke eksisterende. Mailer man, kan der gå flere dage før man får svar. Det er ikke brugbart.

  Så frem med nogen udenlandske webhoteller. Jeg har testet omkring 10 forskellige (store) udbydere efter at have gransket mulighederne først. De fleste havde heldigvis money-back-guarantee, så det var ikke den helt store økonomiske udfordring. Jeg endte med at køre med et par stykker – og har for et godt stykke tid siden skåret ned til det endelige valg – hostgator.com – Et meget stort amerikansk firma, som har deres server farm hos ThePlanet (en af verdens absolut største udbydere af dedikerede servere).

  Hos Hostgator købte jeg først et reseller hotel (så jeg selv kan uddele webhoteller til mine kunder) – og det har fungeret rigtigt fint. De benytter (det mest udbredte) WHM/CPanel – så der er alle mulighederne for at finjustere (næsten). Indenfor den sidste måned har jeg skiftet til en VPS hos dem – det gav jo så lige 10x så mange muligheder. Jeg har mine egne navneservere registreret hos DK-hostmaster og det fungerer rigtigt fint.

  P.S. Hostgator har også webhosting for “almindelige” brugere – du får kæmpestort webhotel der yder godt med Cpanel for næsten ingen penge (set i forhold til mulighederne). Bemærk hostgator “overseller” IKKE, d.v.s. hver server bliver ikke fuldstændigt svinet til med kunder.

  Super godt. Men selvfølgelig ikke 9,00 + moms pr. måned hvis det er det man er ude efter. Jeg synes meget diskussionen om webhoteller altid er om pris og ikke om kvalitet/hastighed (jo faktisk er det altid det folk vil have, når de er faldet i hos de billige webhoteller med for mange kunder pr. server).

  Nå, det var bare mit personlige input. Lad nu være med at svare..”jamen det er ikke rigtigt osv.” Jo, for mig er det her det rigtige. Webhoteller koster. Tænk på, at een middag på MacDonalds koster mere end hvad du betaler for et webhotel. Og jeg betaler under 3.500 kroner om året, kan styre hele mit setup, samtidig med at det er managed af Hostgator og supporteret 24x7x365 via mail og online chat.

  (Jo, jeg forstår godt, hvis at hvis det er privat side, så er det her overkill, også mindre foreninger, men driver du et større site eller er det her en virksomhedshjemmeside, så er det en minimal omkostning i forhold til den oppetid, de muligheder, den support og den ydelse du får).

  Hej !

  Svar
  1. Morten Knudsen

   Sætningen :”Jeg har haft masser af danske webhoteller – B-one (nu one.com), Danhost, Gigahost. one.com og surftown er ikke gode til Joomla (slet ikke) ”

   skulle have været
   “Jeg har haft masser af danske webhoteller – B-one (nu one.com), Danhost, Gigahost. one.com og surftown. one.com og surftown er ikke gode til Joomla (slet ikke) “

   Svar
  2. Michael Sloth

   Att. Morten..
   Jeg kører også Hostgator og er meget tilfreds med deres service…er dog lidt i tvivl hvordan jeg anvender min egen navne server hos hostgator.
   Dk-hostmaster melder ej godkendt navneserver når jeg prøver at redeligere ?
   Har du et bud på hvad jeg gør forkert ?

   Svar
 25. Morten Knudsen

  må bare sige til indlægget omkring Servage – at jeg har haft servage i ca. 5 år – og det har fungeret op og ned, mest ned. Masser af funktionalitet, masser af plads, men meget svingende responstid på pageload – og så benytter de en eller anden form for database”snyd” er vel så meget sagt, men har du connection til databasen (er du allerede på din hjemmeside og har trykket ind) så tager det kort tid at hente en side, men er der ingen database connection, så kan det tage 10-15 sekunder før den henter første side. Det er et vedvarende problem, afhjælpning har været at skifte til et nyere cluster, men når du har prøvet det en 5-6 gange, så opgiver du, og finder på sjove løsninger for at holde connection (f.eks. ping din hjemmeside hvert minut via et cronjob fra en ekstern cronjob leverandør o.s.v.) . Servage kan ikke anbefales til mere seriøse hjemmesider, men sagtens til private der ikke kræver den store kvalitet hos sin leverandør.

  Svar
 26. Morten Knudsen

  servage – del 2:
  samtidig lader deres kontrolpanel noget tilbage at ønske, selvom det er et af de bedre “egenudviklede” systemer.

  Jeg har haft kunder på servage.net webhoteller i mere end 5 år, men det er helt slut nu – sidste kunde blev rykket over til en Cpanel baseret webhost for ganske nylig. 0 (nul) domæner tilbage og servage er heldigvis fortid for mig nu.

  Svar
  1. per O

   på små og mellemstore hjemmesider har jeg gode erfaringer med one.com, store krævende har jeg ikke prøvet.
   Håber det er en hjælp 😉

   Svar
 27. Hasim Coskun

  Kan kun anbefale Gigahost. Vi anbefaler alle vores kunder, som skal have lavet en ny hjemmeside, om at de skal benyttes Gigahost til hosting. Vi har ikke haft nogen problemer indtil nu, så det fungerer upåklageligt 🙂 Kan klart anbefales.

  Svar
 28. Morten Knudsen

  Hasim -> Det er da godt at jeres kunder ikke har haft problemer hos gigahost, men det er vel også godt at de har jer at komme til, *hvis* der skulle opstå problemer på gigahost, for en supporttid på indtil flere dage pr. email og ingen mulighed for at kontakte dem på anden måde, ja så skal man da have en leverandør i baghånden der kan træde til.

  Svar
 29. Mikkel

  One.com er noget bras og lever i høj grad på deres navn snare end alt muligt andet, det samme kan siges om en lang række andre.

  Hvis ens side ikke har voldsomt mange besøgende er der okay billige løsninger derude, ingen grund til at bruge store amerikanske firmaer til dette, dette er kun aktuelt hvis du har en større virksomhed med mange besøgende hver dag.

  Gode billig løsninger der bruger cPanel er Meebox, Unoeuro.com, webhosting.dk, i123.dk skulle være okay men de bruger ikke cPanel hvilket er et stort minus.

  Svar
 30. Nico

  Nu kører jeg pt. ikke selv WordPress, men har arbejdet meget med WordPress.

  Som regel anbefaler jeg One.com, men synes også, at de på det seneste er blevet noget bras. Derfor har jeg taget konsekvensen, og købt min egen server, så jeg nu selv hoster mine hjemmesider. Tro mig – det kan virkelig betale sig.

  Svar
 31. Morten Smalby

  De fleste standard hosting har som regel rigeligt med plads til en almindelig wordpress side – hvad meget få nævner er hvormeget php memory man har til rådighed, hvis først man begynder at benytte sig af plugins for at udvide funktionalitet af ens wordpress, er det som regel her man løber ind i problemer, så send en mail til firmaet og spørg om hvor stor php memory limet er på den pakke du er interesseret i, hvis memory limit er under 100 mb, vil jeg baseret på erfaring fra xx antal installationer fravælge den pågældende udbyder.

  Svar
 32. Willy

  Bruger UnoEuro. Men kan se ikke mange andre bruge dem.
  Har nogen dårlige erfaringer eller er de bare ikke kendte?

  Svar
 33. Mike

  Hej,

  Jeg vil sige i skal tage og kik på ML Hosting. De er billige og der er hvis der bliver problemer så laver de det med det samme. De har lavet et problem for mig en søndage. Så man kan se de går op i det.

  I kan klik på mit navne [Mike] så kommer i hend på siden.

  Hilsen Mike

  Svar
 34. Jesper

  Jeg har brugt Gigahost et par måneder nu.
  Udover at de havde nedbrud en aften, har jeg været rigtig godt tilfreds. De gange jeg har kontaktet dem, har jeg fået svar næsten med det samme.

  Svar
  1. Mark Thomas Gazel

   Ja, den er ikke god. Hosting-listen er lidt af et smertensbarn. Det er en god (og oplagt) service, at du her på siden kan få et overblik over de bedste WordPress hosts. Desværre er det ikke så let, som det lyder, da alles oplevelser er forskellige og hostingmarkedet ændrer sig meget. Men der er en gammel tråd i forummet, jeg vil genoplive, hvor vi nåede frem til en håndfuld hosts, som var ordentlige. Så kan vi i det mindste forsøge at forny listen her. For den er meget gammel.

   Svar
 35. Per Bovbjerg

  Jeg har gennem et halvt års tid benyttet mig af Gigahost, da jeg ejer flere domæner. Da man kan samle et ubegrænset antal domæner under samme webhotel ville det selvfølgelig være en økonomisk fordel at flytte alle mine domæner fra one.com til Gigahost, hvor man pt. betaler 29 kr. om måneden for sit webhotel.

  Det har egentlig fungeret ganske udmærket indtil nu. Supporten er ganske vist ikke noget at skrive hjem om, men har man en vis erfaring i selv at foretage fejlsøgning og retning er det heller ikke noget større problem.

  Det var så lige indtil for et par timer siden, da jeg undrede mig over hvorfor min ene hjemmeside Spirituelt Forum på http://www.spiritueltforum.net ikke ville indlæse mens de andre domæner på samme webhotel fungerede fint.
  Jeg loggede på webserveren via ftp og erfarede at alle filer på domænet spiritueltforum.net var flyttet over i en mappe kaldet “site_disabled_by_gigahsot_due_to_load”
  Det kom naturlig vis som et stort chok for mig – jeg har ikke fået nogen form for varsel eller henvendelse fra Gigahost om at de ville koble mit domæne ud.

  Det kunne godt se ud, som om de mener, at Spirituelt Forum lægger for meget belastning på deres server.
  Det undrer mig imidlertid også, da de jo netop fører sig frem med, at man som kunde kan have ubegrænset trafik, domæner, databaser osv.
  Læs mere på dette på https://gigahost.dk/hosting
  Det skal lige nævnes, at Spirituelt Forum kører på WordPress (selvfølgelig) og at jeg har lagt W3 Total Cache på for at få det hele til at køre hurtigere.
  W3 Total Cache og alle andre former for cache lægger selvfølgelig et vist pres på serveren men nu anbefaler Gigahost jo selv folk at gøre det på deres supportside – se http://support.gigahost.dk/?cat=16

  Gad vide om de har hjemmel til at gøre den slags ifl. loven?
  Jeg har kigget mig om på deres hjemmeside for at finde et eller andet med små bogstaver, hvor de forbeholder sig retten til at foretage sig det, som de lige har gjort mod Spirituelt Forum. Men jeg synes ikke jeg har kunnet finde noget.

  Lige nu er jeg noget rådvild om hvad jeg skal gøre.
  Hvis der er nogle af jer, som har gode forslag, vil jeg gerne høre dem.

  Men i hvert fald skal der lyde en klar advarsel herfra om at holde jer langt væk fra Gigahost hvis i vil undgå at komme i samme situation som mig!!

  Fortsættelse følger…

  Svar
  1. Morten Knudsen

   I deres TOS:
   https://gigahost.dk/tos

   står der indtil flere steder forbehold for dette, dog ikke særligt tydeligt, men alligevel. Så jeg synes du skal være fornuftigt og lade din holdning til en tvist mellem dig og din leverandør blive på din WordPress blog eller hvordan du nu ønsker at ytre dig, men lade den blive væk fra vores forum.

   P.S. Jeg er ikke Gigahost tilhænger (har selv meebox.net og HostGator konti), men ret skal være ret og at hænge en virksomhed ud fuldstændigt ensidigt er ikke fair.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *