Kære wordpress'ere.
Jeg er rimeligt ny ud i blogger universet. Jeg kom i sin tid til at lave en upser og lave to blogs med samme navn (har dog sidenhen ændret navnet på den jeg bruger).
Vil dog desperat gerne vide hvordan jeg sletter den ene blog jeg ikke bruger? Det skaber lidt nogle problemer når folk i sin tid har besøgt min blog er de nogengange havnet på den forkerte, selvom jeg linker til den rigtige. Og fornyligt gjorde en bekendt mig opmærksom på, da jeg havde kommenteret på hendes blog, at da hun trykkede på mit ikon sagde det at bloggen ikke eksisterede længere.. Suk... Nogen der gider hjælpe en newbie? :)
Mvh Mathilde
not resolved