3.3 beta og WordCamp status

Version 3.3
Nu er WordPress 3.3 beta2 ude. Normalt dukker der en del strenge op i denne fase. Særligt lige før den endelige udgivelse, så hold øje og giv en hånd med, hvis du har tid. Så bliver WordPress 3.3 lynhurtigt klar på dansk.

WordCamp
Jeg har opdateret deltagerlisten, så vi nu er oppe på 27 deltagere. Du kan stadig nå at deltage. Der har været et ønske om kunne fremvise eksempler på WordPress-løsninger, og det vil jeg lægge ind som det sidste inden roundtable/evaluering søndag. Derudover har Lisa Risager tilbudt at holde et oplæg om, hvordan hun undgår temaer med mange indstillinger, samt bruger functions.php i stedet for plugins. Jeg synes ikke, der var tid til det, men mine medsammensvorne, Mikkel og Thomas, mener, at det skal klemmes ind, så det vil jeg gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *