WordCamp nedtælling og ny hostingside

Så løber Danmarks anden WordCamp af stablen om en lille uge. Kik over på den officielle WordCamp Denmark 2011 side for at se tilmeldte, programmet og oplægsholdere. Der sælges billetter til og med aftenen før. Morgenmad, frokost og kage til eftermiddagskaffen er inkluderet.

Hostingsiden er opdateret
Den engagerede forumsupporter og administrator John Paulsen, som har slået undertegnede af pinden mht. til antallet indlæg på forummet, har justeret lidt på hostingsiden. Det var har været lidt et smertensbarn, fordi hosting på den ene side skal være noget vi skal informere om her på siden. På den anden side er hosting meget subjektivt og det kommer an på behov og mange andre faktorer.

Affiliate-mulighed?
Samtidig er hosting-siden en glimrende måde at tjene en smule ind til til WordPress Danmark. Der er en affiliate-ordning med én af udbyderne, og der kunne lige så godt være det på dem alle. Så ville det måske kunne gøres omkostningsfrit at afholde WordCamp. Det er dog meget vigtigt, at udbyderne rent faktisk driver WordPress på en god måde. Det er vigtigere end en evt. indtjening. Og så skal det være muligt at klikke på et almindeligt link til udbyderen og så et affilate-link, så det er helt tydeligt og valgfrit for brugeren. Det gode ved det, er at det kun koster udbyderen noget, men han får til gengæld en ny kunde.

Det er nogle planer jeg har med siden, men det bliver først ved næste revision.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *