Ny udbyder til wp-danmark.dk

WordPress Danmark har siden starten fået sponseret sin hosting af Gigahost. Det er et samarbejde, som har været rigtig godt. Desværre var der efterhånden lidt for lange svartider og det lykkedes aldrig rigtig at få det løst, selvom der fra både min og Gigahost’ side blev gjort en stor indsats. Og som med så andre ting, så er det en god idé at udskifte tingene med et par års mellemrum. Både for at starte på en frisk, samt at prøve noget nyt.

Så jeg begyndte at se mig om efter en ny host. I tråden her blev Meebox nævnt, og de er også blevet nævnt i andre tråde, så jeg kontaktede dem og fik hurtigt en aftale i stand om at få et Prohotel 1 til wp-danmark.dk. Jeg fik derefter flyttet det hele, men udviklingsbloggen manglede lige et par justeringer for at virke. Det fiksede Morten Knudsen.

Det kørte rigtig godt hos Meebox, men så fik vi igen lange svartider. Så begyndte jeg at kikke på installationen, og det samme gjorde Morten. Det er han stadig i gang med. Vi fandt dog frem til at svartiderne skyldtes en dårlig server. Det blev rettet, men det hele kører stadig ikke helt tilfredsstillende, så Morten arbejder nu på at oprette en hel frisk installation af wp-danmark.dk. Den har også seks til syv år på bagen efterhånden, så det giver god mening. En del af det arbejde er også at flytte forummet fra sin egen seperate installation og ind i bbPress 2.0. Det vil sige pluginudgaven af bbPress, som vil være den udgave af bbPress, der bliver udviklet på i fremtiden.

16 tanker om "Ny udbyder til wp-danmark.dk"

 1. Morten Knudsen

  De har haft nogle database server problemer, som har skæmmet indtrykket lidt indtil videre. Når database serveren kører 100% har vi kunnet konstatere, at det hamrer igennem fuldstændigt vildt 🙂 – men altså, der har været nogle problemer den seneste uges tid. Jeg håber at de er 100% opmærksomme nu; vi holder dem ihvertfald til ilden fremover

  Svar
 2. Jan Mikael

  Tager Gigahost højde for safemode, samt alle de specifikke serversite opsætninger for wordpress? Findes der ikke en matrix et sted hvor man kan se hvilke elementer som er understøttet?

  Det er vigtigt at det virker med de fleste plugins mv.

  Svar
  1. Svend Rugaard

   Jeg har gigahost som host, og jeg er glad for det .. Du kan selv vælge måde dit hotel skal kører , du har mulighed for at vælge PHP 4.3 , PHp 5.2 og PHP 5.3 og du har selv mulighed for at opsætte din PHP.ini om du vil have Safemode on og Off , Register Globals og mange andre funktioner, det er faktisk op til dig selv hvordan du vil have det til at kører.

   Jeg har haft problemer med GIGAHOST dog, men det var for et par år siden..

   Svar
 3. Patrick - Meebox

  Vi er naturligvis klar over problemet, og arbejder på sagen. Vi har indtil videre sørget for en midlertidig løsning, så det ikke er helt af helvede til.

  Fejlen er fundet, og vi arbejder naturligvis på en permanent løsning. Problemet ligger i databaserne af en ukendt årsag tror at der ikke er RAM nok tilbage (selvom der er rigeligt), og derfor swapper.

  Jeg beklager naturligvis problemerne! 🙂

  De bedste hilsner,
  Patrick – Meebox.net

  Svar
 4. Helge Jørgensen

  Meebox er et rigtig godt valg. Har selv brugt firmaet gennem et stykke tid. God support – så tillykke til WP-Danmark

  Svar
 5. Martin

  Hej med Jer

  Jeg har selv brugt Meebox før og der er ingen tvivl om hvilken udbyder jeg vælger når jeg skal oprette hotel til min virksomhed inden længe.

  Meebox spiller 100% og deres svartider på support er bare i orden.
  Jeg vil helt klart anbefale dem til jer der overvejer at skifte host :o)

  vh Martin Lindstrøm.

  Svar
 6. Anders Helbo

  Fantastisk. Har brugt MeeBox i noget tid nu, og må sige at det kører skide godt med WordPress og det hele. Super at I også er begyndt at bruge dem. Fantastisk service de leverer.

  Svar
 7. Komposit

  Vi bruger også gigahost, og har været tilfredse. Vi har dog heller ikke haft de store problemer, så der har ikke været brug for hjælp. Men det er da altid spændende at høre andres erfaringer. Det giver jo stof til eftertanke, hvis man en dag skal bruge hjælp. Tak for din post.

  Svar
 8. Jesper Søholm

  Hej Patrick.
  Blev problemet nogensinde løst permanent og generelt?
  Og har I implementeret løsningen på alle jeres installationer? (Jeg har en del installationer fordelt over både pro- og basis-abonnementer.)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *