WordCamp 2013 indhold

Så er vores WordCamp officiel (16. og 17. marts) og nu venter vi på, at den officielle side skal virke. Det skal dog ikke forhindre os i at trække i vores arbejds-WordPress-t-shirts (for os der har en), så vi kan komme i gang med at fylde noget indhold på vores WordCamp. Og indhold vil jo først og fremmest sige gode oplægsholdere.

Hvad vil du høre om?
Så hold jer ikke tilbage. Foreslå emner, personer, cases eller lign. og meld jer gerne til at holde oplæg om noget eller kontakte nogen. Til de der overvejer det, men er lidt nervøse for den slags, kan jeg sige, at et oplæg typisk varer en 20 min. og at der gerne er en rigtig god spørsmål- og svarrunde efterfølgende.

Eksempler på indhold
Ovre i udviklingsbloggen har nogle af de seje allerede tilbudt sig og så er vi jo allerede godt i gang. Derudover har Joen fra Automattic tilbudt sig, hvis han kan, og han vil spørge nogle af sine kolleger.

Her er der nogle typiske emner:
Responsivt design
Photoblogs
Video
Performance (caching mv.)
Google analytics
SEO

Foreslå gerne flere. Det kan også handle om indhold mere end teknik. Vi har fra starten f.eks. gerne ville have en modeblogger til at komme forbi og tale om deres vanvittigt mange besøgende.

Her er nogle eksempler fra andre WordCamps:
http://2012.sf.wordcamp.org/schedule/
http://2012.denver.wordcamp.org/schedule/
http://2012.sydney.wordcamp.org/schedule/

Eller se også her:
http://central.wordcamp.org/schedule/past-wordcamps/

Hvis du har forslag og ideer, så skriv en kommentar eller hop over i udviklingsbloggen og lav et indlæg eller svar på et. Den er til for alle.

10 tanker om "WordCamp 2013 indhold"

 1. nichart

  Jeg synes, også at det kunne være interessant at høre om: WordPress sikkerhed (evt. med fx CodeGuard og Wordfence) og backup (evt. i skyen). Jeg ved, at Thomas Clausen fortalte om sine erfaringer med WooCommerce sidste år, men jeg ville gerne høre mere om WordPress som ecommerce platform med WooCommerce – med dansk perspektiv på fx fragt ect. Og er naturligvis altid glad for lytte på noget SEO.

  Svar
 2. Anne

  Det kunne være spændende at høre om udvikling af apps og mobilt indhold i WordPress – måske en oplægsholder, der kunne vise nogle konkrete cases han eller hun har udviklet og vise hvordan app´en fungerer i backend og frontend

  Svar
 3. Mia

  Lidt fokus på muligheden for at enable kommentarer kunne være lækkert. Er træt af at blive bombarderet med spam-svar dagen lang (har 3 aktive blogs – hostet i DK som one-click-installation, dvs. ikke hos WordPress). Glæder mig meget til weekenden 🙂 /Mia

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *