WordPress 3.7 er klar

count_basie

WordPress 3.7 ‘Basie’ er opkaldt efter Count Basie.

Så blev det meget hurtigt tid til Version 3.7. Versionen før er fra 11. september 2013. Som altid er udgaven kærligt navngivet efter en en jazzmusiker. Denne gang Count Basie.

Opdatering mens du sover
Det mest bemærkelsesværdige ved denne version er, at opdateringer nu vil foregå i baggrunden. Hvis der er en sikkerhedsopdatering og f.eks. fem filer er ændret, så opdaterer WordPress selv de fem filer for dig, så din installation hele tiden er sikker. Det har allerede gjort mange nervøse. Ikke alle bryder sig om automatik. Særligt ikke dem, der har meget brugertilrettede og følsomme installationer. Der er skrevet en guide til dem. Men jeg tror på, at vi alle vil føle os meget glade og trygge ved de automatiske opdateringer i løbet af meget kort tid. Og det vil helt sikkert være funktion, der giver konkurrerende platforme baghjul.

Bedre kodeord
I version 3.7 vil der også være en bedre kodeordsmåler. Endnu en ting, der kan sikre din installation bedre. For du er jo allerede gået væk fra at bruge ‘admin’ som bruger, ikk’.

Sprogversionering optimeret
Fra nu af, så vil også sproget blive opdateret i baggrunden, så arbejdet med at klargøre en dansk pakke (og ventetiden indtil den bliver klar) vil snart være en saga blot. Du er dog stadig mere end velkommen til at give en hånd med. Det var en kæmpehjælp, at der var nogle stykker der tog sig tid til at hjælpe med at oversætte de 100+ strenge der manglede til version 3.7. Tak!

Husk backup
Som altid så skal du tage nogle fornuftige forholdregler inden du opdaterer. Siden det skal gøres hver gang, har vi skruet denne lille guide sammen:

http://wp-danmark.dk/backup-af-wordpress/

God fornøjelse med WordPress 3.7 på dansk.

2 tanker om "WordPress 3.7 er klar"

  1. Gita Street

    Spørgsmålet er så om det hjælper at omdøbe “admin”, eller om Brute Force hackerne ikke går efter MySQL-databasens primære nøgle.Hvis jeg har fået et site godt i gang plejer jeg at oprette en ny administrator og med denne slette “admin”.

    Den automatiske opdatering er jeg også bekymret over, da jeg jo har set folk med gamle templates og plugins, hvor de lige har opdateret WordPress. Men det må jeg jo se nærmere på 🙂

    Svar
  2. Peter

    Updaten ødelagde mit Theme og jeg ved det er et meget brugt et af slagsen (MistyLook). Nyeste version af det er desværre ingen hjælp. Men det må være ham der har lavet det der ikke har fulgt normale regler for kode 🙁 Bare hvis andre har samme problem.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *