WordCamp 2014 bliver den 24. og 25. maj

resultat-dato-afstemning

Afstemningen løb i 14 dage og den blev sendt ud på alle de WordPress-platforme, jeg kan komme i tanke om, og det er alligevel en del.

Tæt løb
Det er få stemmer, der adskiller datoerne fra hinanden og det tolker jeg som, at præcist hvornår det foregår, betyder ikke det store for flertallet. I hvert fald er maj en god måned og det giver god tid til at planlægge tingene ordentligt. Marts ville nok give sved på panden.

Unconference
Det kommer i øvrigt allerede til at starte aftenen før om fredagen, hvor vi laver en unconference. Det vil sige en uformel workshop for de helt grønne WordPress-brugere, som i princippet kan fortsætte henover resten af weekenden. Det er i hvert fald en idé, jeg håber bliver til noget.

Vokseværk
Det er særligt vigtigt denne gang, da det er min fornemmelse, at vi vil nå op på 150 deltagere. Så mange deltagere kræver nogle større faciliteter og flere hjælpere. Derudover har vi allerede talt om at gå tilbage til at have to spor, f.eks. Bruger/Teknik.

Opgaver der skal løftes
Denne gang ser jeg gerne, at vi får delt kasketterne ud i god tid. Sådan at vi har et egentligt team og hvert teammedlem har en kerneopgave. Et kort brutteoliste over opgaver er:

Koordinering og kontakt med WordCamp Central (Mark)
Webmaster på den officielle side
Ansvarlig for oplægsholdere
Ansvarlig for sponsorer
Ansvarlig for stedet hvor det afholdes
Check ind
Happiness stand
Praktisk hjælp

Og sikkert meget mere. Vil du være med, så hop ind i denne gruppe på Facebook, hvor planlægningen foregår:

https://www.facebook.com/groups/209029459267205/

6 tanker om "WordCamp 2014 bliver den 24. og 25. maj"

 1. Brian Brandt

  Jeg må desværre melde fra – min kone er gravid og sat til d. 24. maj.. Så må nok blive i nærheden, hvis der popper et eller andet ud 🙂

  Men jeg skal nok hjælpe med markedsføringen af det..

  Svar
 2. Peter Lauge

  Pixelhuset vil gerne sponsorere kaffe igen.

  Hvis du ønsker det, vil jeg også gerne komme og fremvise nogle af de mere avanceret WordPress løsninger vi har lavet. Sitet og applikationer der absolut ikke ligner en alm WordPress hjemmeside.

  Altså under sporet teknik 🙂

  Svar
 3. Karen Melchior

  I holder wordcamp lige dagen inden og på selve valgdagen for Europa-Parlamentsvalget. Husk at få brevstemt inden, eller måske lave en 1 times pause, hvor folk kan tage ned og stemme (hmmm men skal vist man stemme på sit helt eget lokale valgsted…)
  Jeg vil i hvert fald blive rigtig ked af det, hvis I ikke får stemt fordi I er til wordcamp 2014, så sig til hvis jeg kan gøre noget for at I alle har stemt inden I dukker op fredag aften 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *