Over 100 brugere i forumet

Vi har nu rundet 100 brugere i forumet. Jeg har lige gennemgået oversigten over brugere og blandt andet slettet en flok russere med odiøse formål. Optællingen viste, at vi lige nu er 112 brugere. Tillykke til os.

Mest tillykke i denne omgang dog til bruger nummer 100, Signe Munch fra Vendbar.dk (som såmænd snart holder debatmøde i Socialdemokraternes Partikontor (pdf)). Efter alt at dømme går Signe i øjeblikket rundt og jagter lykken, hvilket jo måske kan hjælpes på vej ved at blogge lidt. Hvem ved.

Hun invilgede heldigvis i at svare på et par generelt rigtig kedelige spørgsmål:

Hvem er du?

Jeg er 30 år og arbejder til dagligt som miljø- og kvalitetskoordinator i en privat virksomhed. Jeg bor på Nørrebro.

Hvorfra hørte du om WordPress?

Jeg hørte om WordPress via en bekendt, som tidligere har hjulpet mig med at lave en hjemmeside. Jeg ønskede at få et bedre blog-design og spurgte ham om han kendte nogle gode sites, hvor man kunne hente programmer.

Hvad bruger du WordPress til?

Jeg har siden efteråret 2006 været med i en netværksgruppe, hvis oprindelige formål var at lave et alternativt “dameblad”, som skulle udgives som et almindeligt magasin. Vi indså dog hurtigt at det blev lidt for stort et projekt og jeg foreslog derfor, at vi lavede en blog i stedet, hvor vi kan publicere artikler, starte en debat, samt annoncere arrangementer m.m. Det er hermed gjort. Jeg administrer hjemmesiden og arbejder på at få den raffineret snarest muligt. Jeg håber på at kunne få lavet et forum, en kalender og få lagt billeder ud på siden, så den bliver lidt mere spiselig at se på.

Hvorfra hørte du om WordPress DK Forum?

Jeg så det naturligvis på WordPress.dk.

Fik du den ønskede hjælp i forumet?

Ja, jeg spurgte om hjælp til at få lagt WordPress på min one.com-server og det fik jeg rigtig hurtigt. Godt der er så mange hjælpsomme mennesker i verden hva!

Hvis nogen har en ydelse at tilbyde som gave, ville det være supercool. Måske et skræddersyet tema, someone? Jeg tilbyder at oversætte et eksisterende tema, som en anden evt. kunne tilpasse eller lave ny header til? Efter aftale med Signe, selvfølgelig.

7 tanker om "Over 100 brugere i forumet"

  1. Lisa

    Mon ikke jeg gerne ville hjælpe med at tilpasse et tema? Jo, det vil jeg gerne!

    Tillykke med de 101, René & Co.

    Svar
  2. Nicolai

    Snuper snejt.
    100 medlemmer – og tilmed 100 gode og hjælpsomme medlemmer, der inden længe runder 1000 indlæg.
    De danske wordpressere er for fede.

    Svar
  3. Pingback: Emergens » Over 100 brugere hos WordPress DK

  4. Signe Munch

    Hej Lisa,

    Hjælp til nyt tema ville være super. Mon vi kan tage den per telefon? Jeg har downloaded et nye tema, som jeg har fundet på wordpress og uploaded på mit domæne. Men jeg kan ikke lige få det til at virke og er også i tvivl om de ting jeg allerede har lagt ud vil forsvinde når man vælger et nyt tema? Mange spørgsmål…

    Lyder ellers spændende med det grønlandske blad! Så er vi jo i samme “branche”.

    Mvh Signe

    Svar
  5. spiri

    Jah, man bliver vel næsten nødt til at sige tillykke 🙂

    Det er fedt at et endelig er kommet sådan et dansk WP-community! 🙂

    Svar
  6. Pingback: Bruger nummer 250 nærmer sig hos WordPress DK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *