Temaer

Idéen med denne side har været at have en samling af WordPress temaer på dansk. Desværre udvikler temaer sig lige så  hurtigt som WordPress selv, så mange temaer opdateres og ændres. Derfor er det en lille samling vi har her.

Til gengæld er Georgs samling uden sidestykke:

http://wordpress.blogos.dk/temaer/

Hvis du skriver til os, så kan du få dit oversatte tema på listen.

33 tanker om "Temaer"

 1. Pingback: Mark Thomas Gazels websted » Blog Archive » WordPress.dk

 2. Pingback: WordPress temaer (themes), plugins og nyeste udgave på dansk (oversat)

 3. Pingback: Undgå WordPress temafusk | WordPress DK

 4. Pingback: Alle Wordpress Temaer samles nu ét sted! » Søgemaskineoptimering af Wordpress Blogs

 5. Pingback: Online Minds » Sådan oversætter du WordPress-temaer

 6. Marianne

  Lidt ærgerligt at der er så mange døde links… Og der er da langt flere temaer oversat til dansk. Opdateres denne side overhovedet?

  Svar
 7. Georg

  Jeg vedligeholder gerne en oversigt over temaer, der er oversat til dansk.

  Der er allerede nogle stykker på http://wordpress.blogos.dk/temaer. Jeg installerer helst temaet og oversætter Description i style.css samt tilføjer et jpg-billede, så man kan se og prøvekøre pluginnet. Heri nævnes den/dem, der har oversat temaet.

  Svar
 8. Poul

  Der er faktisk ikke mange links der virker mere her på siden, kan nogen oplyse mig hvor jeg finder danske wp temaer det er muligt at downloade?
  mvh
  Poul

  Svar
 9. Pingback: Hvor er det godt…

 10. Mikkel

  Ved godt den her side ikke vedligeholdes, men den ligger højt på google hvis man søger efter danske temaer.

  Har oversat et tema som jeg selv skulle bruge (jQ temaet som ses her: http://wordpress.org/extend/themes/jq), og har gjort filen tilgængelig i tilfælde af at andre gerne vil bruge den. Jeg har dog gjort en smule mere end bare at oversætte den (bl.a. lavet den en smule bredere), men folk kan se ændringer og download her:
  http://tech.mikkl.dk/2010/04/wordpress-jq-tema-oversat-til-dansk.html

  Svar
  1. Henrik

   At siden ligger højt på google gør det da endnu værre at der er så mange links der ikke virker, det er møg irriterende at klikke på links der bare ikke er opdateret.

   Svar
 11. Erik Madsen Greve

  Blandt temaer står nævn “WordPress Standardtema”.

  Måske skulle man understrege det, hvis man hermed ikke mener “Twenty Ten” som er standardtema til WordPress 3.

  Svar
  1. Mark Thomas Gazel

   Du har ret. Jeg har rettet det.

   Hele wordpress.dk står foran en megaopdatering. Også denne side. De temaer er jo tudsegamle og er blevet overgået af mange andre siden.

   Svar
 12. Pingback: Ny Opdatering af X Consult.dk | X Consult

 13. Maria

  Kan man godt installerer et nyt tema oveni et gammelt tema hvis man har lyst til at udskifte det gamle. Eller skal det gamle tema først afinstalleres?

  Svar
  1. Mark Thomas Gazel

   Når du aktiverer et nyt tema, så udskiftes/deaktiveres det gamle, men det er stadig i din samling af temaer indtil du aktivt sletter det.

   Du kan installerere så mange temaer, du har lyst til.

   Svar
 14. Cecilia

  Hej
  Er der nogen der ved, om man skal have fat i en særlig form for tema, hvis man skal have en audioplayer på sin side? Eller om man kan indsætte en player i et hvilketsomhelst tema?

  Svar
 15. Hjemmedyrker

  Den har mange indgående links, holder sig til emnet og der bliver tilført nyt indhold i form af nye kommentarer. Det er grunden til denne sides høje placering;). Det ville faktisk være til fordel for brugerne hvis siden her blev nedlagt.

  Svar
  1. Mark Thomas Gazel

   Den liste er umulig at vedligeholde. I stedet burde der være en vejledning til, hvordan du selv oversætter et tema. Hvis du importerer .po-filen fra standardtemaet får du det væsentligste oversat i alle temaer.

   Svar
 16. Petar

  Hej alle! Jeg tillader mig at tilføje 4 WordPress temaer, som er blandt de mest populære gratis skabeloner nu i 2018, og alle er oversat på dansk: Mesmerize, OnePress, One Page Express og Screenr. Jeg har skrevet specielle tips til opsætning af hvert tema i denne blog artikel: https://webstyr.dk/wordpress-skabeloner/

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *