Om

Du kan i dette indlæg, læse nærmere omkring, hvorfor du bør benytte en WordPress blog, samt de konkrete fordele, der er ved at anvende netop WordPress som content management system (CMS). WordPress, er både et meget simpelt CMS, men der er også mulighed for mere avancerede muligheder, hvis brugeren ønsker det.

WordPress, gør håndteringen af meget forskelligt indhold på din hjemmeside eller blog yderst let. Det er meget tydeligt, at WordPress som CMS, er designet med brugervenlighed i bagtankerne. Med WordPress, kan du håndtere billeder, tekster, videoer og andre typer af filer på din blog eller hjemmeside. Elementerne håndteres visuelt og ikke i kode, hvilket som sagt gør håndteringen yderst brugervenlig.

Hvis du vil læse nærmere om fordelene ved WordPress CMS, kommer der mange flere interessante elementer i det følgende afsnit. Her kommer jeg blandt andet ind på nogle af følgende emner:
Koden
SEO
Avanceret WordPress – Hvordan?
Mobilvenlighed
Hvorfor WordPress, er tidsbesparende i mange sammenhænge
Temaer

WordPress CMS – fordelene

WordPress, er baseret på PHP og MySQL og er et gratis og opensource CMS. Det betyder grundlæggende, at WordPress er et meget udbredt system, som de fleste kender. Det er blandt andet derfor, at det er særdeles let at finde folk som kender til WordPress og kan arbejde i det.
Dette er godt, hvis man som virksomhed eller blogger, har behov for noget ekstra hjælp til at få udarbejdet noget materiale eller lignende, som fungerer optimalt på bloggen eller hjemmesiden.

WordPress CMS, har eksisteret siden 2003, hvor det siden udgivelsen, er blevet finpudset og tilpasset diverse trends. Dette blandt andet rent teknisk, således koden er så ren som muligt, hvilket også betyder, at ens hjemmeside eller blog indlæses meget hurtigt.

Endvidere, er en WordPress blog også meget SEO-venlig, og udelukkende ved at benytte WordPress i forhold til andre systemer, vil din rangering på Google højst sandsynligt score nogle ekstra point. Yderligere søgemaskineoptimering på en WordPress blog, er derudover også meget værdifuldt.

Hvis du ønsker at gøre din blog responsiv, også kaldet mobilvenlig, i forhold til de nye standarder, er WordPress også klar til det. Dette må siges, at være meget attraktivt, da Google også kigger meget på brugervenligheden af ens blog i forhold til rangering i søgeresultaterne.

De avancerede muligheder i WordPress, er der mange af, da det er muligt at tilføje ekstra programmer til systemet. Der findes flere tusind udvidelser til WordPress. Dermed er det muligt at få en langt mere omfattende løsning uden at skulle betale for en masse, som man ikke har behov for.

På WordPress, er det endvidere også meget let at integrere Social Media Marketing (SMM) i sin strategi, da systemet er meget venligt overfor sociale medier. Dermed kan man markedsføre ens blog på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn og andre for at skabe endnu mere eksponering.

Hvis du har behov for at foretage ændringer på farten, er dette også muligt. Dette kan gøres via WordPress applikationen til din smartphone, hvor du både kan opsætte nye blogindlæg, sider, kommentere og holde styr på brugerkommentarer.

Det er også muligt at anvende flere bloggere på samme blog, hvilket gøres ganske simpelt ved at oprette en eller flere brugere til de respektive bloggere. Dette er med til at spare tid for administratoren, samt de enkelte bloggere i forhold til kommunikation.

Der er også mulighed for en lang række temaer, hvor nogle koster penge og andre er gratis. Dette gør opsætningen af en WordPress-side betydeligt lettere.

En WordPress blog, kan laves meget billigt, hvilket gør systemet til en attraktiv løsning for bloggere og mindre virksomheder.

Teksten er leveret af online marketing specialist Michael Cortzen fra Ekspertvalg.dk. På Ekspertvalgs hjemmeside, kan du læse nærmere om professionelle hjemmesider, webshops, online markedsføring og andre virksomhedsrelevante emner.

10 tanker om "Om"

 1. Pingback: WordPress

 2. Lars Kristensen

  "Vi har også oversat installeringsinstruktionerne."
  Linket til installeringsinstruktioner synes at pege på en tom side?

  mvh – lars

  Svar
 3. Per_Bovbjerg

  Hej Rene.
  Jeg er ved at udvikle en hjemmeside baseret på WordPress og min egen modificerede udgave af inanis_glass_13. Den vil jeg gerne stille til rådighed for andre. Der skal sikkert files et par hjørner af før den kører helt perfekt.
  Min hjemmeside kan findes på http://www.livstraeet.net

  Med venlige hilsener
  Per Bovbjerg

  Svar
 4. A-B

  Linket til den danske version af installationsinstruktionerne, som ligger på denne og andre sider, leder over på en engelsksproget side, hvor der ikke er noget tekst.
  Er der et virksomt link til den danske instruktion et sted?

  På forhånd tak.

  Svar
 5. Philip

  Hej Wordpres crew. Jeg står og skal flytte mit blogindhold fra en drupal-baseret blog til WordPress – men jeg står lidt på bar bund i forhold til hvordan det skal gøres. Kan i hjælpe mig på en eller anden måde? Håber I kan hjælpe. Mvh Philip

  Svar
 6. Pingback: Hjemmeside med WordPress? Introduktion til WordPress som CMS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *