WordPress 4.2 er ude

bud-powell

WordPress 4.2 er opkaldt efter jazzlegenden Bud Powell.

Så blev det tid til WordPress 4.2 – Powell. Denne udgave har fokus på deling. Find indhold ude på det store internet, og del det med resten af verden på dit websted. Nu med lækker indlejring af indhold fra Tumblr.com og Kickstarter.

Emojis
Du vil selvfølgelig gerne være ung med med unge og nogle gange helt undlade at skrive tekst. Og som en sidegevinst ved at WordPress nu understøtter kinesiske, japanske og koreanske tegn kan emojis nu vises i dine indlæg.

Tematilpasseren
Tematilpasseren har også fået en overhaling, og du kan nu skifte temaer direkte i tilpasseren og hygge dig med at tilrette uden at aktivere temaerne.

Plugin-opdatering i et hug
Opdatering af pluins sker nu direkte på siden uden den skal genindlæses eller kræver yderligere klik fra dig.

Nu med tekster
Det og meget mere er WordPress 4.2. Her er videoen og den er med tekster. Også på dansk. Der er et par enkelte kopiering/indsæt-fejl og en tastefejl i teksten, men ellers ser det godt ud. Du skal måske maksimere videoen for at finde den danske undertekst på listen.

[wpvideo e9kH4FzP]

2 tanker om "WordPress 4.2 er ude"

  1. Jonas

    Utrolig fedt med den nye opdatering! Selvom det er et stykke tid siden, at jeg fik downloaded 4.2 på min hjemmeside http://www.haandvaegten.dk/ har jeg haft stor glæde af at anvende Emojis til mine indlæg om håndvægte. Derudover synes jeg også, at det er sindsygt smart, at man kan opdatere plugins med det samme.

    Mega lækker opdatering!

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *