WordCamp Denmark 2016 epilog

IMG_3207

Så fik vi WordCamp Denmark 2016 overstået. Som altid var det en fornøjelse at gennemføre og en endnu større fornøjelse at møde en masse nye mennesker, der også elsker WordPress.

DOKK1 i Aarhus
Vi har talt om det mange gange, og denne gang gjorde vi det. Vi afholdt WordCamp i Jylland. Nærmere betegnet Aarhus. Og for at det ikke skal være løgn i DOKK1, som jo er den sejeste lokalitet overhovedet. Den bliver svær at overgå for vores næste WordCamp og også for de mange andre WordCamps i verden.

Vi var også rigtig glade for at være der, og det fungerede rigtig godt. Der var ikke en finger at sætte på de tekniske muligheder og indretningen. Det var helt i top.IMG_3206
Antallet af deltagere

Til gengæld lå det lidt sløjt med deltagerantallet. Der var ca. 70 deltagere og selvom deltagerantallet ikke skal være det afgørende, så ser vi da gerne, at det ligger noget højere. Men det er ok. Det er fedt, at vi formodentlig fik nogle jyder til at dukke op, som ellers ikke vil komme, og københavnerne fik en tur til Jylland ud af det.
20160529_111135

Live-streaming
Som en ret sej detalje, så havde Kåre sørget for at vi fik live-streamet alle oplæggene. Så du kunne sidde derhjemme og følge med. Måske var det derfor, der var færre deltagere. Spøg til side. Det var virkelig cool. Der er plads til nogle forbedringer, men de handler mest om, at sørge for at få en mikrofon i hånden på publikum, når de stiller et spørgsmål.
IMG_3249

Afterparty
Vi er blevet meget bedre til at få organiseret en tur ud i byen om lørdagen. Denne gang tog vi på et lokalt marked i Aarhus og fik shawarma og specialøl. Ikke dårligt.

Næste WordCamp
Vi er selvfølgelig allerede i gang med at planlægge den næste WordCamp. Det bliver den 27. og 28. maj 2017. Vi ved ikke hvor endnu.
IMG_3208
Skal du med?
Ja, det skal du selvfølgelig. Hvis du har bare det mindste at gøre med WordPress eller tænker på at få det, så er det den bedste og billigste måde, at blive klogere på alle aspekter af det at være tilstede på det store internet. Enten personligt eller for dine kunder. Selvfølgelig vil rygraden i det hele være WordPress, men vi kommer ogs rundt om sociale medier, SEO, skrivning, indhold, sikkerhed, effektivisering af arbejdsprocessor, kunderelationer og muligheder og meget andet. Og så det en fantastisk måde at møde andre personer, der på en eller anden måde bakser med det samme som dig.

Vær med til at skabe næste WordCamp
Uanset om du har været med før eller ej, så kan vi altid bruge nogle, der vil hjælpe med at organisere det. Vi er et lille team på 5-10 personer der planlægger og arrangerer begivenheden. Vi kan altid bruge lige dig og det er altid spændende at få et par friske, uspolerede øjne på tingene. Vi er frivillige, glade amatører, der bare prøver på at gøre den næste WordCamp bedre end den forrige og give deltagerne nogle gode oplevelser.

En tanke om "WordCamp Denmark 2016 epilog"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *